Prima paginăAnunțuriiulie 2023 › Marțea arhitecților din luna iunie a fost despre arhitectura de interior
3 iulie 2023 • Agenda O.A.R. București

Marțea arhitecților din luna iunie a fost despre arhitectura de interior

La ultimul eveniment Marțea arhitecților desfășurat pe 27 iunie au participat mulți oameni frumoși. S-au purtat discuții pertinente, cu o expoziție pe cinste și cu multă bucurie a întâlnirilor care contează.

Am gândit evenimentul ca pe o seară incluzivă - un pas firesc al demersurilor făcute de către OAR București în vederea acceptării arhitecților de interior în OAR. Expoziția FAI prezentă la Expohub a fost punctul de atracție al serii. Cei prezenți au putut admira proiectele semnate de către studenții Facultății de Arhitectură de Interior.

Discuțiile de la Marțea arhitecților au fost foarte variate: de la ce presupune examenul de titularizare, la ce poate face un arhitect la țară, la examenul de drept de semnătură, la generația de tineri arhitecți care au idei inovatoare și care sunt mult mai degajați în practicarea meseriei. Nu au lipsit dezbaterile despre ce se întâmplă cu CATUC. 

Concluzia serii a fost că arhitectul este cel care unește foarte multe domenii, fiind o meserie interdisciplinară care poate și trebuie să aducă la un loc meserii diverse.

Le mulțumim tuturor, ne vedem în toamnă!