Prima paginăAnunțuriseptembrie 2022 › Întâlniri consultative la OAR București - inițiative și direcții de acțiune locală
22 septembrie 2022 • Agenda O.A.R. București

Întâlniri consultative la OAR București - inițiative și direcții de acțiune locală

Marți, 20 septembrie 2022, colegi din cadrul CD și CCT - OAR București au demarat seria de întâlniri consultative. Scopul acestor întâlniri este acela de a discuta și a detalia acțiuni comune pe care filiala le va realiza în perioada imediat următoare. Întâlnirile sunt pe diferite teme și domenii generice ale filialei. 

La întâlnirea din 20 septembrie au fost discutate direcții în zona Profesional și Legislație/regulamente/normativ. 
Arh. Yvone Toader - vicepreședinte Profesional - și arh. Andrei Fenyo - vicepreședinte Legislație - au prezentat diferite direcții în aceste domenii. 

Împreună cu colegii din consiliu au fost stabilite o serie de inițiative și direcții de acțiune locală: continuarea dialogului administrativ, standardul de reprezentare a proiectelor, acțiunile rapide alături de O.A.R. în răspunsul dat modificărilor legislative. Sunt căutate soluții pentru digitalizarea zonei administrative și a problemelor ridicate de normative. Sunt propuse și gândite întâlniri comune cu reprezentanții întregului mediu de construcții, cursuri și prelegeri dedicate etapelor și misiunilor mai greu de îndeplinit. 

Următoarea întâlnire va fi dedicată domeniilor Comunicare și Parteneriate. Aceste întâlniri de discuții și dezbateri pregătesc viitoarele inițiative ale filialei prin grupuri de lucru și de acțiune.