Prima paginăAnunțurimai 2022 › Vernisaj EXPOhub OAR București - „Câmpul. Variațiuni și improvizații” – autor dr. arh. Bogdan Mihăilă
23 mai 2022 • Evenimente

Vernisaj EXPOhub OAR București - „Câmpul. Variațiuni și improvizații” – autor dr. arh. Bogdan Mihăilă

EXPOhub OAR București va găzdui pe 26 mai, ora 18:00, vernisajul expoziției de grafică cu titlul Câmpul. Variațiuni și improvizații, semnată de dr. arh. Bogdan Mihăilă. Expoziția va fi deschisă până pe data de 8 iunie.

Autorul, dr. arh. Bogdan Mihăilă, afirmă despre demersul artistic din Casa OAR București :„Câmpul, mai mult decât un subiect de peisaj, devine o revelație vizuală; mai mult decât o prezență fizică, devine structură, ritm și năzuință pentru armonie; mai mult decât un element natural vizibil în lumină, devine un prilej pentru descoperirea forțelor și a regulilor invizibile care formează materia; mai mult decât suprafață în perspectivă, devine introspecție vizuală. Urmând tradiția începută de peisagiștii olandezi ai Secolului de Aur, continuând cu realiștii francezi, provocarea este de a descoperi valorile interioare invizibile ale naturii și de a le aduce în vizibil, cu sinceritate completă, urmărind adevărul.”