Prima paginăAnunțuriaugust 2021 › Discuție live din cadrul Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură de la Veneția
25 august 2021 • Evenimente

Discuție live din cadrul Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură de la Veneția

Cu bucurie vă anunțăm că joi, 26 august, începând cu ora 17:00, puteti urmări o discuție live din cadrul Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură de la Veneția cu tema Migrația în contextul arhitecturii și a orașului.

Poster este echipa de arhitecți care a realizat proiectul FADING BORDERS, proiect care reprezintă  România în cadrul expoziției. Astfel, evenimentul de joi este organizat împreună cu reprezentanții celor două proiecte alese spre documentarea temei prezentate la Veneția – Teleleu si IdeilaGram.

Va fi o dezbatere complexă despre diaspora română din Europa și despre orașele în declin din România.

Invitatul special va fi antropologul Bogdan Iancu care va modera dezbaterea împreună cu echipa Poster și va prezenta câteva concluzii personale cu privire la fenomenul migrației.

Invitații dezbaterii:

Ștefan Simion și Irina Meliță (Poster)

Elena Stancu și Cosmin Bumbuț (Teleleu)

Ilinca Păun Constantinescu (IdeilaGram)

Bogdan Iancu (antropolog)

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a echipei Poster și pe pagina de Facebook a Institutului Cultural Român

https://www.facebook.com/events/1011703042965895?acontext=%7B"event_action_history"%3A[%7B"surface"%3A"page"%7D]%7D

La finalul discuției, vor fi alocate 10-15 minute pentru întrebările pe care le puteți trimite în secțiunea de comentarii.