Prima paginăAnunțurinoiembrie 2020 › Anunț angajare 17.11.2020
17 noiembrie 2020 • Diverse

Anunț angajare 17.11.2020

disclaimer

OAR București face publice anunțuri de angajare pentru arhitecți, cu scopul de a veni în sprijinul membrilor săi. OAR București nu se face răspunzător de condițiile specifice de angajare și nu se identifică cu acestea sau cu profilul angajatorului. Vă rugăm așadar să discerneți cu privire la informația cuprinsă în anunțuri și să ne semnalați eventualele nereguli, în măsura în care acestea țin de competența organizației noastre.

----------------------------

Mă numesc Stroie Cristina, arhitect cu diploma luată în vara anului 2019 și vă scriu cu intenția de aplicare pentru un interviu personal în care să mă cunoașteți și ca eu ulterior să aflu mai multe despre biroul dvs de arhitectură.

Ca drept informații de completare pe langa cele din CV, experiența practică deprinsă în anii de facultate, cele două locuri de muncă menționate, aș mai spune că în primul birou de arhitectură, Dacra Studio unde am participat în mod direct la diverse sarcini a fost cu intenția de a completa acele informații și demersuri pe care nu le întâlnim în facultate. Realitatea în domeniul proiectării și parcursul unui proiect. Astfel, pentru cei de la acest birou eu am fost persoane care face orice este nevoie și la diverse proiecte ce le aveau în desfășurare, asta fiind timp de doi ani din facultate (anul 4 și 5). De la completat documente, pregătit și depus dosare la diverse primării din București, până la planșe de prezentare și propunere, spre exemplu, de fațadă pentru un bloc rezidențial.

Următorul pas după diplomă, a fost să mă gândesc ce îmi doresc pentru momentul respectiv de la mine și cariera mea care urma să înceapă. Am ajuns la concluzia că prioritar este să adun experiența excluzând primordialitatea stagiului. În acest fel am ajuns la concluzia că vreau să lucrez la o firmă de construcții, în care știam că va implica participarea la fazele unui proiect ce țin de partea tehnică și practică, execuția în sine. La TGC Group în șase luni de zile am lucrat la partea de calcul de cantități trimise către departamentul de achiziții, soluții pentru diferite neclarități ale proiectului ce apar când vine vorba de execuție, decizia alegerii unor finisaje și obiecte sanitare ce urmau să fie comandate de la departamentul de achiziții, verificări permanente și supravegherea șantierului și cel mai important, consider eu, aplicabilitatea pieselor desenate primite de la proiectanți și etapizarea împreună cu gestionarea acțiunilor într-un șantier. Participarea la ședinte cu diverse dezbateri între beneficiar, proiectanți, constructori și manageri de proiect.

Pe mai departe, am considerat că este momentul în care vreau să învăț tot ce îmi poate oferi ca dezvoltare un birou de proiectare și readucerea unui dram de creativitate în activitatea mea la locul de muncă, dacă se putea chiar să nu exclud partea de vizite în șantier si execuție (partea practică). Toate acestea din urma le-am inceput acum 6 luni la biroul de arhitectura Deco Architects unde mi se va intrerupe activitatea din decembrie 2020 deoarece un au mai aparut proiecte noi incat sa ramana echipa la fel numeroasa. Și începerea stagiului a fost in acest birou unde am invatat programul software Revit lucrand in sistema BIM pe echipe la proiecte de anvergura mare. Dezvoltarea mea profesională ca arhitect este foarte importanta si astfel sunt motivata si incantata de diversitate, iar aceasta schimbare neprevazuta o vad ca pe un lucru foarte bun pentru mine. Sunt pregatita sa invat lucruri noi.

Pe lângă locul de muncă sunt și dornică să fac tot felul de cursuri, după cum am atașat în CV acel curs de Rhino ce m-a ajutat enorm în timpul diplomei pentru materializarea propunerii mele, urmează să fac un curs de Grasshopper și unul de limbă engleză pentru a-mi îmbunătăți libertatea în exprimare. Am un nivel mai bun la spaniolă având în vedere anul în care am făcut școala acolo, plus semestrul de Erasmus din timpul facultății.

Vă mulțumesc!

arh. Cristina Stroie

tel. 0766 489 903
cristinastroie3@gmail.com

CV - https://drive.google.com/file/d/1KfAcNZaT_1z2iaqp9_vVXXjS5DCDO-Df/view?usp=drive_web

Portofoliu - https://issuu.com/stroie.cristina94/docs/portofoliu_v2

----------------------------

disclaimer

OAR București face publice anunțuri de angajare pentru arhitecți, cu scopul de a veni în sprijinul membrilor săi. OAR București nu se face răspunzător de condițiile specifice de angajare și nu se identifică cu acestea sau cu profilul angajatorului. Vă rugăm așadar să discerneți cu privire la informația cuprinsă în anunțuri și să ne semnalați eventualele nereguli, în măsura în care acestea țin de competența organizației noastre.