Prima paginăAnunțuriiunie 2020 › Invitație participare la proiectul Dâmbovița Delivery 2020
30 iunie 2020 • Evenimente

Invitație participare la proiectul Dâmbovița Delivery 2020

Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 organizează, în perioada 4-5 iulie, proiectul Dâmbovița Delivery – teaser, în parteneriat cu Wolfhouse Productions, AMAis și Studio Fluid.

Proiectul este parte dintr-o acțiune mai largă ce are loc în acest weekend, Street Delivery, și are ca scop recuperarea spațiului public pe Dâmbovița, în zona Industriei Bumbacului, Timpuri Noi. Este, de asemenea, o continuare a activităților desfășurate de Asociația noastră prin platforma Dâmbovița Smart River, lansată în 2015, care și-a propus transformarea Dâmboviței în diagonala verde a Bucureștiului, lăsând în trecut imaginea râului care este doar diagonala de trafic a anilor ‘80.

Avem onoarea de a vă invita să participați la dezbaterea „Dâmbovița Smart River – Rolul Râului în oraș”, ce va avea loc duminică, 5 iulie, începând cu ora 12:00 și care va fi transmisă online. De asemenea, ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem alături de noi, la dezbatere și la un tur pe Dâmbovița, în ambarcațiuni cu vâsle, la care vor participa concurenții înscriși în competiția „Reclaiming the River”. Turul pe Dâmbovița va avea loc sâmbătă, la ora 17:00 în două locații: la Biblioteca Națională a României și în zona Industriei Bumbacului. 

Printre activitățile proiectului se numără organizarea de plimbări în ambarcațiuni cu vâsle pe Dâmbovița, a unei dezbateri dezvoltată în jurul Concursului Internațional de Soluții „Reabilitarea și Reactivarea Splaiului Unirii în zona Mărășești – Timpuri Noi – Mihai Bravu - RECLAIMING THE RIVER", o intervenție artistică pe fațada Industriei Bumbacului - Irina Mocanu și amenajarea grădinii La Firul Ierbii.

Mai multe informații despre proiect vă rugăm să accesați link-ul:

https://www.facebook.com/events/670629727127820/

Pentru detalii vă stăm la dispoziție pe email office@rowmania.ro sau telefon – Teodor Frolu – 0744.624.229 sau Claudia Corneanu – 0727.852.227.

Teodor Frolu
Vicepreședinte al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23