Prima paginăAnunțuriiunie 2020 › Pro Patrimonio. Case vechi și generații noi.
12 iunie 2020 • Evenimente

Pro Patrimonio. Case vechi și generații noi.

Dragi prieteni ai Fundației Pro Patrimonio,

De astăzi vă propunem un model nou de finanțare publică a proiectelor-program pe care Fundația Pro Patrimonio le desfășoară prin dezvoltarea unei aplicații web, intuitivă, rapidă și sigură, ce va ajuta publicul să își aleagă unul sau mai multe proiecte pe care să le susțină. Prin intermediul aplicației pentru donații se oferă opțiuni de plată dezvoltate de doi dintre cei mai mari procesatori de plăți online din lume, respectiv Stripe și PayPal, Pro Patrimonio devenind primul ONG din România integrat cu Stripe.

Redimensionarea continuă a planului de lucru pentru anul 2020  provocată de această pandemie a dus la abordarea graduală a patru tipologii de proiecte--program pe care le vom susține în continuare, prezente și în cadrul aplicației: Casa George Enescu din Mihăileni județul Botoșani, Conacul Neamțu din Olari județul Olt, Educație pentru Patrimoniu, Păstrarea meșteșugurilor.

Ne-am bucura dacă ne-ați susține efortul desfășurat prin comunicarea acestei aplicații pentru a putea atinge segmente sociale cât mai largi.

Vă mulțumesc,

Raluca Marțiș •  PR&communication officer 

FUNDAȚIA  PRO  PATRIMONIO

+40 722 673 475  
raluca.martis@gmail.com • 
propatrimonio.romania@gmail.com
www.propatrimonio.org
Str. Pictor Verona 13, București


Fișiere atașate: