Prima paginăAnunțurimartie 2020 › Actualizarea datelor membrilor Filialei București a O.A.R.
18 martie 2020 • Agenda O.A.R. București

Actualizarea datelor membrilor Filialei București a O.A.R.

Dragi colegi,

În această perioadă inițiem o acțiune de mare amploare în cadrul Filialei București. Inițiativa vizează actualizarea datelor membrilor din Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România.

Dorim să menționăm că, în baza Regulamentului cadru pentru filiale aprobat în iulie 2018 de OAR, articolul numărul 10, alineatul e), fiecare membru are obligația de a introduce orice schimbare de datele personale în SIOAR.

Pentru a sprijini acest demers am inițiat o acțiune telefonică de contactare a tuturor celor 4366 de membri ai OAR București.

Precizăm că acțiunea telefonică va fi realizată de colegii noștri din echipa OAR București: Irina Mihalache, Cristian Zaharia, Marius Iordache, Isabelle Teodorescu și Tanța Tudor.

Intenția noastră este doar de a înștiința și de invita membrii să-și actualizeze datele în SIOAR, precum și să se aboneze la newsletter-ul Filialei București. Printr-un simplu click pe prima pagină a site-ului filialei, www.oar-bucuresti.ro , fiecare membru OAR București interesat se poate abona la newsletter.

Vă rugăm să sprijiniți această acțiune a Filialei București.

Vă mulțumim!

arh. Emil Ivănescu
Președinte OAR București