Prima paginăAnunțuriianuarie 2018 › SHARE Bucharest 2018 - Forumul Internațional de Arhitectură și Inginerie
25 ianuarie 2018 • Evenimente

SHARE Bucharest 2018 - Forumul Internațional de Arhitectură și Inginerie

Stimați colegi,

Transmitem din partea organizatorilor invitația de participare la Forumul Internațional de Architectură și Inginerie SHARE Bucharest 2018 care va avea loc pe data de 27 Martie, la Hotelul Radisson Blu din București.

Forumul reunește două dintre cele mai importante conferințe internaționale de arhitectură, respectiv GIS (arhitectură și design interior) și INGLASS (utilizarea sticlei în arhitectură).

Vă informăm, că în baza colaborării între ABplus events și OAR, arhitecții cu drept de semnătură membri OAR beneficiază de gratuitate la taxa de înregistrare la SHARE 2018 dacă se înscriu online până la data de 15 februarie 2018. După această dată participarea se face în baza achitării unei taxe de participare.

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link
http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/

Cu stimă,

25 ianuarie 2018

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

----------------------------

Stimați arhitecți,

Ediția de primăvară a SHARE Bucharest 2018, Forumului internațional de Arhitectură și Inginerie, dedicată arhitecturii și designului interior și utilizării sticlei în arhitectură va avea loc în data de 27 martie la Hotel Radisson Blu.

Forumul SHARE, organizat de Asociatia culturală Pro Event, ABplus events și OAR, reunește în această ediție, doua din conferințele consacrate, GIS și INGLASS, și se anunță a fi evenimentul cu cel mai valoros panel de speakeri de până acum:

Invitatul special Massimiliano Fuksas, un nume devenit reper teoretic și conceptual al arhitecturii contemporane

Head of Zaha Hadid Interior ArchitectureKar-Hwa Ho - Associate Director și Head of VR, Zaha Hadid Architects Helmut Kinzler, Senior Associate vor prezenta la București proiectul Mathematics:The Winton Gallery

Căștigătorul INSIDE 2017, World Interior of the YearYi Cheng Pan

Singaporezului Yi Cheng Pan i se alătură alți 4 designeri asiatici cu recunoaștere internațională:

Chen Yi - China - Winner 2017: Germany Red Dot Award “Best Of The Best” 

Narukhatphichai Jen Wit - Thailand - Winner 2017: World Interior of the Year at the World Architecture Festival (WAF) INSIDE, Hotels Category

Hsiang Hao Chang - Taiwan - Winner 2017 - Red Dot Gold Medal

Zhang Muchen - China - Winner 2017: Italy A' Design Award “Golden Award”

Keynote speaker Mark SUTTON VANE, Leading Lighting Designer Sutton Vane Associates (UK) - top 10 lighting designers worldwide.

Tabloul speakerilor este completat de nume importante din România: Augustin Ioan, Radu Teacă, Adrian Spirescu, Adrian Cristescu, Victor Grosu.

Țările reprezentate la SHARE Bucharest 2018 sunt România, Italia, Singapore, Polonia, Marea Britanie, Taiwan, Olanda, Tailanda, Franța, China, Turcia. Speakerii confirmați până la această dată sunt prezentați pe pagina evenimentuluiunde este deja publicată și agenda preliminară a evenimentului.

În cadrul forumului vor exista sesiuni distincte dedicate arhitecturii de interior și designului, focusate pe: rezidențial, hoteluri, restaurante, puburi, birouri și spații de lucru, spații publice. 

Participarea arhitecților cu drept de semnătură - membri OAR este gratuită dacă înscrierea se face online până la data de 15 februarie 2018. După această dată participarea se poate face în baza achitării unei taxe de participare.

Formularele de înscrieri sunt disponibile online și le puteți accesa folosind următorul link

http://share-architects.com/share-bucharest-27th-march/

Puteți fi informați zilnic de noutățile din programul evenimentelor pe pagina de

Facebook https://www.facebook.com/abplus/

 și Twitter https://twitter.com/ArchTradeEvents 

Participanții înscriși la eveniment vor avea la dispoziție o platformă app (Whova) care să faciliteze networkingul înainte și în timpul evenimentului.

Pentru detalii suplimentare vă așteptăm întrebările la adresa de e mail: share@abplusevents.com

De 20 de ani, ABplus events promovează excelența în domeniul arhitecturii și construcțiilor prin evenimente internaționale organizate pentru arhitecți și contractori în Europa Centrală și de Est.Informațiile despre evenimentele organizate în România, Bulgaria, Ungaria, Macedonia, Albania, Serbia, Grecia, Polonia sunt prezentate pe www.share-architects.com.

Check out our community portal share-architects.com and see our latest news on trade events for architects and contractors in 2018!

Professional Trade Events and Congress Organizer

Roxana Puscasu

Project Assistant

Trade events for architects and contractors

E: architecture.pa2@abplusevents.com

Office:

T: +4 0332-413-811

F: +4 0232-217-791

E: office@abplus.ro

www.share-architects.com