Prima paginăAnunțuriiulie 2017 › Premiul International RIBA 2018
25 iulie 2017 • Profesional

Premiul International RIBA 2018

Stimați colegi,

Transmitem anunțul privind cea de a II-a ediție a Premiilor Internaționale R.I.B.A., ediția 2018 care este deosebită pentru transmiterea de proiecte. Evenimentul este organizat de R.I.B.A. cu sprijinul U.I.A.
Data limită pentru transmiterea proiectelor on-line este 17 octombrie 2017.
Pentru mai multe informații vă invităm să consultați lin-kul https://www.architecture.com/awards-and-competitions-landing-page/awards

Cu stimă,

25 iulie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Doamna/Domnule Arhitect,

Cea de-a doua editie a Premiului International RIBA 2018, organizat de RIBA si sprijinit de UIA, este deschisa pentru transmiterea de proiecte.

Acest premiu inovator bienal recunoaste cladirile noi din intreaga lume, punand in evidenta nu numai talentele de prim rang din domeniul arhitecturii, ci si clientii vizionari care le-au incredintat o comanda.

Premiul va fi acordat unei cladiri care ilustreaza excelenta in proiectare, ambitie arhitecturala si au un impact social semnificativ. Premiul este deschis oricarui arhitect profesionist din lume, pentru o cladire de orice dimensiune, tip sau buget.

In 2016, Premiul International RIBA a fost acordat firmei Grafton Architects pentru remarcabila cladire a Universitatii de Inginerie si Tehnologie din Lima, Peru.

Premiul pune in lumina, in acelasi timp, cele mai inspirationale si importante cladiri noi din intreaga lume, o serie de talente marcante din industrie, precum si clientii vizionari care au comandat aceste edificii.

Juriile regionale vor selecta proiectele finaliste dintre cele inscrise in concurs, iar castigatorii Premiului vor fi decisi de un juriu principal.

Data-limita pentru transmiterea online a proiectelor: 17 octombrie 2017.

Mai multe informatii se pot gasi in materialul atasat, precum si accesand link-ul:

https://www.architecture.com/awards-and-competitions-landing-page/awards

Cu deosebita consideratie,

Mariana Ionescu

Consilier Relatii Internationale



Ordinul Arhitectilor din Romania
Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19
sector 1, Bucuresti, 010312
Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150
www.oar.archi, www.oarsquarespace.com


Fișiere atașate: