Prima paginăAnunțuriianuarie 2012 › Revenire anunt concurs Pavilionul Romaniei la Targul International de Mobila de la Milano
16 ianuarie 2012

Revenire anunt concurs Pavilionul Romaniei la Targul International de Mobila de la Milano

Stimate colege,
Stimati colegi,

In legatura cu anuntul transmis vineri 13 ianuarie 2012 privind organizarea de catre Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) a unui concurs pentru realizarea standului Romaniei la Targul International de Mobila de la Milano, aducem urmatoarele precizari:

Anuntul a fost transmis catre membrii O.A.R. Bucuresti dintr-o eroare regretabila, fara o verificare prealabila a conditiilor propuse.
Multumim pe aceasta cale doamnei arh. Monica Lotreanu coordonator O.A.R. Concursuri care, sesizand greselile de organizare ne-a transmis recomandarea de a reveni asupra anuntului initial.
Conform analizei doamnei arhitect, concursul mentionat nu indeplineste conditiile minime pentru a fi recomandat membrilor O.A.R. - anexam, in atasament, motivatia inaintata de arh. Monica Lotreanu.
Precizam ca adresa mentionata este transmisa si catre organizatori pentru a veni in sprijinul acestora in vederea corectarii modului de organizare a unui concurs, macar pentru viitor.
Mentionand, inca o data, faptul ca ordinul nu recomanda participarea membrilor la acest concurs, incheiem cerandu-va scuze pentru eventualele neplaceri provocate activitatii dumneavoastra.

Cu stima,

16 ianuarie 2012

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro


Fișiere atașate: