Prima paginăAnunțurioctombrie 2009 › Noul "Cod al Constructiilor"
8 octombrie 2009

Noul "Cod al Constructiilor"

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem, din partea O.A.R. National, rugamintea de a parcurge textul pentru noul "Cod al Constructiilor" alaturat (in proportie de 90% este vechiul text) si de a transmite pana luni 12 octombrie orele 12:00 observatiile dumneavoastra la adresa office.oar@rdslink.ro.
Observatiile dumneavoastra vor fi incluse intr-un material mai amplu elaborat de Ordinul Arhitectilor din Romania care va fi insusit de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL), Registrul Urbanistilor din Romania (RUR), Ordinul Arhitectilor din Romania (OAR) si alte organizatii.

Cu stima,

8 octombrie 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Doamnelor si Domnilor Arhitecti,

Va atasez un "nou cod al constructiilor" (in proportie de 90% este vechiul text). Acest document nu ne-a fost transmis oficial. Din modul in care este redactat textul pare a fi o initiativa parlamentara.

Stiu ca aveti un program foarte incarcat, dar am marea rugaminte sa vedeti prevederile de la Titlul III, capitolele I si II - art. 84-127 si sa formulati observatii. "Proiectul" are foarte multe inadvertente, dar cred ca cele mai scandaloase sunt cele de la articolele pe care mi-am permis sa vi le indic.

Observatiile dumneavoastra vor fi incluse intr-un material mult mai amplu, material la ce va fi insusit de MDRL, RUR, OAR alte organizatii.

Asteptam observatiile pana luni 12 octombrie 2009, orele 12,00

Cu consideratie,

Adriana Tanasescu,
secretar general

Ordinul Arhitectilor din Romania
str. Pictor Arthur Verona nr.19, sect.1
010312, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-317 26 34, 35, 0728 872 150
e-mail: office.oar@rdslink.ro
www.oar.org.ro


Fișiere atașate: