Prima paginăAnunțuridecembrie 2008 › Ofertele lunii decembrie 2008 Nemetschek Romania
8 decembrie 2008

Ofertele lunii decembrie 2008 Nemetschek Romania

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem din partea Nemetschek Romania ofertele lunii decembrie 2008.

Cu stima,

8 decembrie 2008

Secretar Executiv

Newsletter
2008 / 12 decembrie.2008

Din cuprins
OFERTE
- Oferta Cinema 4D de sarbatori
- Prelungirea ofertei speciale de produse Nemetschek pana la 24 dec 2008

MANUALE / TUTORIALE
- Reorganizarea sectiunii "Manuale / Tutoriale" pe site

CONCURS
- Concurs pentru certificarea studentilor

Oferta Cinema 4D de sarbatori

Prezentarea proiectelor este o etapa extrem de importanta in dialogul cu clientii. Oferta facuta acestora de prezentare a proiectului trebuie sa fie nu doar mult mai atractiva, ci si mult mai clara, mai usor de inteles. De aceea Nemetschek Romania face acum o oferta speciala pentru programul Cinema 4D - versiunea adresata arhitectilor (Architecture Edition), prin care, pana pe data de 24 decembrie, pachetul Cinema 4D Architecture Edition va costa doar 1290 Euro.

Tot in aceasta perioada upgrade-ul de la Cinema 4D R10.5 Architecture Edition la versiunea R11 se poate face la pretul promotional de 380 Euro.

Pentru comanda completati formularul aflat pe site (Oferta Speciala Maxon_2008.pdf) si trimiteti-l prin fax la numarul 021-253.25.81.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul companiei: oferta speciala Maxon,

^^ sus

Prelungirea ofertei speciale de produse Nemetschek pana la 24 dec 2008

Incercam permanent sa venim in ajutorul dumneavoastra si suntem bucurosi sa va anuntam prelungirea ofertei speciale pentru produsele Nemetschek pana in pragul Sarbatorilor de iarna.

Astfel, preturile speciale pentru pachetele de arhitectura, inginerie armare, inginerie calcul structural (SCIA), instalatii si drumuri/canalizari s-au prelungit pana la 24 decembrie 2008.

Mai multe detalii despre oferta, precum si formularul de comanda gasiti pe site-ul companiei la www.nemetschek.ro.

^^ sus

Reorganizarea sectiunii "Manuale / Tutoriale" pe site

Din dorinta de a oferi clientilor sai informatii cat mai complete, a fost restructurata si completata, pe site-ul Nemetschek Romania, sectiunea de manuale si tutoriale. In afara de faptul ca documentele au fost structurate pe specialitati, au fost introduse foarte multe filme demonstrative care vin sa completeze documentele scrise.

De asemenea, a fost creata o sectiune speciala dedicata studentilor de unde acestia pot descarca exemple de realizare corecta si completa a proiectelor cu ajutorul programelor Nemetschek.

^^ sus

Concurs pentru certificarea studentilor

Multi dintre dumneavoastra stiu deja ca Nemetschek Romania a investit in ultimii ani in pregatirea studentilor din marile centre universitare din tara.

Peste 2.000 de studenti au absolvit in ultimii doi ani cursurile Allplan pentru arhitectura, inginerie (armare si calcul structuri), instalatii, drumuri si canalizari si prezentari fotorealiste.
La finalul pregatirii studentii sustin examenul de obtinere a Certificatului C, recunoscut pe plan international.

Odata cu acest examen se va organiza concursul de prezentare de proiecte.

Pentru ca aceste proiecte sa fie cat mai complete si mai apropiate de proiectarea reala, dorim ca fiecare student participant la concurs sa aiba cate un tutore din randul clientilor nostri, care sa il ajute la finalizarea planselor (2-4 ore pe saptamana).

Consideram ca aceasta este o si excelenta oportunitate pentru birourile de proiectare de a cunoaste si a alege viitorii angajati, in cunostinta de cauza.

Clientii Nemetschek Romania interesati sa se implice in acest program sunt rugati sa ne contacteze.

^^ sus

Nemetschek Romania multumeste tuturor colaboratorilor sai pentru efortul de a mentine, prin proiectele realizate, gama de produse Nemetschek pe primul loc in topul programelor de proiectare in arhitectura si constructii, facand din Allplan standardul in proiectarea asistata de calculator.

Sarbatori fericite!

Newsletter Nemetschek Romania
Nu doresc sa primesc
in continuare acest Newsletter:

Adresa de e-mail:

Contact
Nemetschek Romania
str. Iancu Capitanu nr.27
021362 Bucuresti, sect.2
Tel: (021) 253.25 80
Fax: (021) 253.25 81
www.nemetschek.ro
E-mail: office@nemetschek.ro