Prima paginăAnunțuriiunie 2005 › Anunt cotizatie semestrul II 2005
29 iunie 2005

Anunt cotizatie semestrul II 2005

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va amintim ca pe parcursul lunii iulie 2005 sunteti asteptati la casieria filialei pentru achitarea cotizatiei pe semestrul II 2005. Casieria este deschisa de luni pana vineri (inclusiv) intre orele 09:00 - 17:00.

Amintim membrilor interesati ca mentinerea asigurarii profesionale depinde de achitarea cotizatiei in termenul precizat de Regulamentul Ordinului Arhitectilor din Romania (semestrial, in prima luna a semestrului, respectiv in lunile ianuarie si iulie).

Precizam ca la achitarea cotizatiei sunteti invitati sa completati noul formular de date personale (cei care nu l-au completat inca). Pentru evitarea aglomeratiei va facem disponibil acest formular cu rugamintea de a-l depune completat la sediul nostru la achitarea taxei: date_personale.doc

Membrilor Ordinului Arhitectilor din Romania care au restante la plata cotizatiei, le recomandam sa isi reglementeze in acest semestru situatia deoarece din 2006 se va schimba sistemul de plata (intirzierile vor fi penalizate). Materialul privind noul sistem de plata, votat la Conferinta Nationala din 30-31 mai 2005, va fi transmis catre membri la primirea oficiala (decizie) din parteas Ordinului Arhitectilor din Romania central.

Cu stima,
Secretar Executiv
Arh. Cornelia Burcus

Anuntul se adreseaza membrilor filialei care nu au achitat cotizatia pe semestrul II 2005.
Membrii cu cotizatia achitata pe semestrul II 2005 sunt rugati sa ignore acest mesaj.