Prima paginăAnunțurimartie 2005 › Invitatie la Anuala Municipiului Bucuresti
17 martie 2005

Invitatie la Anuala Municipiului Bucuresti

Stimate colege,
Stimati colegi,

Retransmitem invitatia de a participa la Anuala de Arhitectura a Municipiului Bucuresti - editia a III-a 2005 cu mentiunea depunerii CD-ului cu materialul prezentat pana pe data de vineri 18 martie 2005. Data depunerii CD-ului a fost fixata impreuna cu Igloo media - care se ocupa de publicarea Catalogului Anualei - si este determinata de dorinta filialei de a lansa acest catalog in cadrul festivitatii de premiere a Anualei 2005.
Mentionam ca incepand de azi puteti ridica panourile muss de la sediul filialei.

Va rugam sa va grabiti si sa respectati termenul precizat.

Cu stima,
Secretar Executiv
Arh. Cornelia Burcus


ANUALA DE ARHITECTURA A MUNICIPIULUI BUCURESTI - EDITIA a III-a 2005

In cadrul ciclului de manifestari ARHITECTII SI BUCURESTIUL, Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitectilor din Romania anunta organizarea ANUALEI DE ARHITECTURĂ A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI - editia a III-a 2005. Acest eveniment - care urmareste sa reflecte activitatea profesionala a arhitectilor pe teritoriul capitalei - se va desfasura in perioada 18 - 30 Aprilie 2005 in spatiul expozitional aflat la parterul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu-Bucuresti.

Arhitectii si conductorii arhitecti cu drept de semnatura, membrii ai Ordinului Arhitectilor din Romania inscrisi la Filiala Teritoriala Bucuresti, sint invitati sa participe la aceasta manifestare expozitionala cu cite o lucrare reprezentativa finalizata in anul 2004 - max. 2 panouri/lucrare - la una din cele 5 sectiuni: arhitectura, restaurari, amenajari interioare-reabilitari, urbanism, publicistica.

Comunitatea arhitectilor bucuresteni va acorda - prin vot anonim validat de Consiliul de Conducere al Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R.-17 nominalizari la sectiunile mentionate dupa cum urmeaza: 5 nominalizari la sectiunea arhitectura si cite 3 nominalizari la fiecare din celelalte sectiuni.

Criteriile de nominalizare vor fi: calitatea actului de creație, relația cu orașul - încadrare în sit, imagine și coerență urbană, performanțe tehnologice si structurale, implicare comunitară.

Consiliul de Conducere al Filialei Teritoriale București a O.A.R. va acorda Premiul de excelență pentru intreaga activitate a unui senior arhitect și Marele Premiu al ANUALEI DE ARHITECTURA A MUNICIPIULUI BUCURESTI.

Lucrările prezentate vor apărea în CATALOGUL ANUALEI - editia 2005. Deoarece Filiala Bucuresti a O.A.R doreste lansarea catalogului in cadrul festivitatii de premiere, participantii vor depune o data cu panourile si CD-ul continind imaginile lucrarii expuse. CD-ul care va fi depus la secretariatul filialei trebuie sa contina:

  1. Fotografii ale fiecarei lucrari inscrise in concurs - format TIFF la 300 DPI.
  2. Text prezentare a lucrarii - intre 400 si 600 semne.
  3. Planuri, daca exista, in format EPS, CDR, WMF sau AI.
  4. Scurt CV al autorului proiectului - maxim 1000 caractere..
  5. O imagine a fiecarui panou prezentat in expozitie.

Proiectele vor fi prezentate pe panouri din carton muss 70x100x5mm. puse la dispozitia participantilor de Filala Teritoriala Bucuresti a O.A.R. Panourile prezentate la Anuala ramin in custodia filialei.

Panourile vor fi paginate vertical avind doua benzi de 5 cm. pe care va fi scris:

  • Denumire și adresă obiectiv
  • Autor - arh. ...
  • Coautori - arh. ...
  • Birou de proiectare, firma - denumire
  • Date caracteristice ale lucrării

Înscrierea în Anuală se face pe bază de FORMULAR DE ÎNSCRIERE (anexa) insotit obligatoriu de CD-ul continind materialele solicitate pentru realizarea CATALOGULUI ANUALEI 2005 - data limita vineri 18 martie 2005.

Panourile muss se ridică de la sediul Filialei începând cu data de luni 21 Martie 2005.

Depunerea panourilor pregătite pentru expunere la sediul Filialei - data limita luni 04 Aprilie 2005.

01.03.2005

Vicepreședinte Departament Organizatoric:
Conf. Dr. Arh. Cristina Gociman