Prima paginăAnunțurinoiembrie 2017 › Lansarea cărții „În jurul jocului. Arhitectură, tradiție și Inovație în sisteme de încălzire și gătit” - autor arh. Alexandra Mihailciuc
16 noiembrie 2017 • Evenimente

Lansarea cărții „În jurul jocului. Arhitectură, tradiție și Inovație în sisteme de încălzire și gătit” - autor arh. Alexandra Mihailciuc

Stimați colegi,

Transmitem din partea Pro Patrimonio invitația de participare la lansarea cărții „În jurul jocului. Arhitectură, tradiție și Inovație în sisteme de încălzire și gătit” - autor arh. Alexandra Mihailciuc, care propune și o dezbatere legată de rolul sobelor în viața contemporană care îl are ca invitat pe domnul Vintilă Mihăilescu.

Evenimentul va avea loc joi 23 noiembrie 2017, ora 18:00, la Caffe Verona - str. Pictor Verona nr.13.

Cu stimă,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-------------------------

Invitație

Vă invităm joi, 23 noiembrie 2017, ora 18, la Café Verona, str. Pictor Verona 13, la lansarea cărții „În jurul focului. Arhitectură, tradiție și inovație în sisteme de încălzire și gătit”.

Autoarea, arhitecta Alexandra Mihailciuc, ne propune și o dezbatere legată de rolul sobelor și poziționarea lor în viața contemporană, avându-l invitat pe dl. Vintilă Mihăilescu.

Cartea editată de Fundația Pro Patrimonio este la a doua ediție și a apărut cu sprijinul Ordinului Arhitecților din România din timbrul de arhitectură, Cărturești, Ierburi Uitate.

RSVP: propatrimonio.romania@gmail.com