Prima paginăAnunțuriseptembrie 2017 › A XIII-a conferinta INCD URBAN-INCERC
20 septembrie 2017 • Evenimente

A XIII-a conferinta INCD URBAN-INCERC

Stimați colegi,

Transmitem, din partea organizatorilor, invitația de participare la a XIII-a Conferință INCD URBAN-INCERC care are ca temă „Cercetările aplicative, cheia dinamicii dezvoltării sustenabile în piața construcțiilor”.

Evenimentul va avea loc în perioada 25-27 octombrie la Cluj Arena - Arena Stadionului nr.2, Cluj-Napoca.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați materialele alăturate.

Cu stimă,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

----------------------

Stimata Doamna,

Stimate Domn,

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe 25-27 octombrie 2017 la Cluj Arena (Aleea Stadionului nr. 2, jud. Cluj) cea de-a XIII-a editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala si conferinta aniversara de 55 de ani a sucursalei Cluj-Napoca avand ca tema "Cercetarile aplicative, cheia dinamicii dezvoltarii sustenabile in piata constructiilor". Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat [C13_Invit_RO2.pdf].

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru a prezenta o comunicare, fie pentru a audia lucrarile conferintei, sa se inscrie on-line pana la data de 6 octombrie 2017 la https://docs.google.com/forms/d/1FsklBwD5Aro5wciJp0knSXnMVwZebr61nH7wR9Y888Y/viewform, si, pentru cei care vor prezenta, sa trimita pana la data de 29 septembrie 2017 rezumatul si lucrarea integrala la adresa de e-mail conferences@incd.ro; lucrarile trimise pentru publicarea in revistele institutului vor putea fi trimise pana la data de 6 octombrie 2017 la aceeasi adresa sau direct catre reviste. Pentru ca volumele de rezumate si lucrari sa poata fi disponibile participantilor, nu se vor admite lucrari trimise spre publicare dupa data-limita, desi participantii inscrisi dupa 29 septembrie 2017 vor putea sustine comunicarile.

Accesul la lucrarile si documentele conferintei este limitat si persoanele care s-au inregistrat in timp util vor avea acces. Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea dupa data de 20 octombrie 2017, odata cu finalizarea programului, in functie de interesul exprimat, si afisate pe pagina Internet a conferintei (http://conf.incd.ro/).

Va rugam ca, in masura posibilitatilor, sa diseminati acest mesaj colegilor sau membrilor din institutia sau organizatia Dvs., precum si colaboratorilor si altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, va rugam ca eventualele intrebari sa le adresati direct persoanelor implicate la adresele indicate.

Cu aleasa consideratie,

Alexandru-Ionut PETRISOR

conferences@incd.ro (evenimentul din 26 octombrie)

Monica COSMA

conferences@incerc-cluj.ro,

0744-926169 (evenimentele din 25 si 27 octombrie)


Fișiere atașate: