Prima paginăAnunțuriseptembrie 2017 › Reminder participare la Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR - 07 septembrie 2017
4 septembrie 2017 • Agenda O.A.R. București

Reminder participare la Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR - 07 septembrie 2017

Stimați colegi,

Vă reamintim invitația de participare la Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR care va avea loc joi 07 septembrie 2017, începând cu ora 08:00 în Aula Magna a Facultății de Drept, Bd. Mihail Kogălniceanu nr.36-46, București. Înregistrarea participanților va avea loc pe baza unui document de identitate (CI/BI) în intervalul 08:00-09:00.

În cadrul conferinței, un reprezentant OAR va prezenta materialele care vor fi aprobate în Conferința Națională Extraordinară din 28 octombrie 2017, respectiv: Regulamentul OAR, Regulamentul-cadru pentru filiale și Modificarea organigramei ordinului. Recomandăm participanților să aibă asupra lor copii ale materialelor OAR - materialele se vor afișa dar nu se vor distribui. Retransmitem documentele menționate în atașament cu rugămintea de a le consulta pentru a participa la conferință în cunoștință de cauză.

Menționăm că în Conferința Extraordinară a Filialei București a OAR se va aproba lista delegaților la Conferința Națională Extraordinară vă invităm să vă înscrieți pe această listă deoarece până în prezent s-au înscris numai 129 de membri din totalul de 204 locuri disponibile pentru delegați și 20 de locuri pentru supleanți.

Prezența celor înscriși pe listele delegaților și supleanților Filialei București la Conferința Națională Extraordinară este obligatorie și va fi verificată.

Cu stimă,

4 septembrie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv


Fișiere atașate: