Prima paginăAnunțuriaugust 2017 › Completare listă delegați la Conferința Națională Extraordinară
29 august 2017 • Agenda O.A.R. București

Completare listă delegați la Conferința Națională Extraordinară

Stimați colegi,

Aceia dintre dumneavoastră care doresc să participe la dezbaterea, amendarea și aprobarea noilor regulamente, documente importante care vor guverna activitatea ordinului și relația acestuia cu membrii sunt invitați să se înscrie pe lista delegaților Filialei București la Conferința Națională Extraordinară.

Precizăm că și membrii forurilor de conducere și a comisiilor alese ale Filialei București și ale OAR trebuie să se înscrie pe această listă pentru a participa la lucrările Conferinței Naționale Extraordinare.

Delegații trebuie să aibă cotizația achitată la zi și să nu fi fost sancționați disciplinar în ultimii 4 ani. Se pot înscrie membri OAR din toate secțiunile TNA, inclusiv cei care au dreptul de semnătură suspendat la cerere. De asemenea, este obligatoriu ca delegații să participe la lucrările Conferinței Teritoriale Extraordinare din 7 septembrie 2017 pentru a fi confirmați.

Lista delegaților Filialei București este deschisă - până în prezent s-au înscris 110 persoane din cele 204 locuri disponibile.

Așteptăm opțiunea dumneavoastră de înscriere pe e-mail: contact@oar-bucuresti.ro .

29 august 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv