Prima paginăAnunțuriiulie 2017 › Constantin Brâncuși - în atenția membrilor OAR
19 iulie 2017 • Profesional

Constantin Brâncuși - în atenția membrilor OAR

Preluăm mai jos informația postată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P.) de către Muzeul Național de Artă al României privind organizarea unui concurs pentru amenajarea Sălii Constantin Brâncuși - sală în care va fi expusă, alături de alte opere ale artistului, lucrarea Cumințenia Pământului.

Facem, pe această cale, un apel către membrii OAR de a participa, în număr cât mai mare, la acest concurs.

Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

tel/fax: 021-3039226
e-mail:contact@oar-bucuresti.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Tip anunț: Cumpărări directe

Tip contract: Servicii

Denumirea achiziție: SERVICII DE PROIECTARE ARHITECTURALA

CPV: 71220000-6-Servicii de proiectare arhitecturala (Rev.2)

Descrierea contractului: Servicii de proiectare pentru reamenajare a unei săli de expunerea permanenta, dedicata operelor sculptorului Constantin Brâncuși, piese aflate in patrimoniul Muzeului National de Arta al României, respectiv Galeria de Arta Româneasca Modernă.

Valoarea estimata fără TVA: 7665.00 RON

Condiții contract: - Nișa de 3 m. x 3,6 m de pe unul din sala poate fi sau nu folosită pentru expunere. Este obligatoriu ca accesul în nișă să fie facil pentru personalul de întreținere care va utiliza sala tehnică situata în spatele ei. -Circuitul public pentru vizitare se face dinspre intrarea A spre ieșirea B. -Luminatorul salii si scafa perimetrală pot fi păstrate ca elemente decorative sau funcționale. -Iluminatul se va putea asigura opțional prin luminatorul existent , prin sistemul de iluminat artificial cu spoturi mobile cu care sala este deja echipată sau cu un sistem local/individual(pentru socluri sau în vitrine). -Nu se pot face intervenii asupra pardoselii. - Este posibilă intervenția asupra pereților si plafonului cu soluții de amenajare cu caracter reversibil. -Nu se admit intervenții structurale în cadrul propunerilor.

Condiții participare: -Ofertantul va face dovada angajării permanente sau in regim de colaborare a unui arhitect cu drept de semnătură. -Autorul ofertei desemnate câștigătoare va elabora detaliile de execuție (obiectul unui alt contract) și va urmări lucrările de realizare ale proiectului prin asistență tehnică. - Beneficiarul își rezervă dreptul de a solicita autorului proiectului câștigător eventuale modificări fără ca acestea să afecteze idea de baza a proiectului. - Beneficiarul va posta pe site-ul MNAR primele trei proiecte in ordinea evaluării juriului.

Criterii adjudecare: Criteriile de aprecierea a soluțiilor propuse conform caietului de sarcini.

Termen limita primire oferte: 21.07.2017

Informați suplimentare: Persoană contact: secretariat ANDREEA GULEI nr.tel. 0726386790

Caietul se poate ridica de la secretariatul instituției sau se poate trimite pe email la solicitare. Solicitările se fac pe adresa de email:secretariat@art.museum.ro