Prima paginăAnunțuriiunie 2017 › Conferința „JUMP TO SMART 1.0, România orașelor inteligente” - 12-13 iunie
8 iunie 2017 • Evenimente

Conferința „JUMP TO SMART 1.0, România orașelor inteligente” - 12-13 iunie

Stimați colegi,

Transmitem, din partea organizatorilor, invitația de participare la Conferința „JUMP TO SMART 1.0, România orașelor inteligente” care va avea loc în perioada 12-13 iunie 2017 la Teatrul Național București - Sala Media.

Participarea este liberă pe baza înscrierii prealabile la adresa office@romania-smart.ro cu precizarea calității de membru OAR București.

Cu stimă,

8 iunie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

----------------------

Va atasam invitatia, agenda si afisul de promovare al conferintei noastre, cu rugamintea de a-l transmite membrilor Filialei București a Ordinului Arhitecților din România.

Avand in vedere ca aceasta este prima conferinta dintr-o serie de evenimente pe care ni le propunem in urmatorii doi ani pe tema Oraselor Inteligente, consideram ca prezenta specialistilor în arhitectură si urbanism este extrem de utila si poate aduce plus valoare atat evenimentului din 12-13 iunie, cat si activitatilor viitoare pe aceasta tema.

In cazul in care exista doritori, avem rugamintea sa se inscrie la email office@romania-smart.ro , cu precizarea ca sunt din partea Filialei București a Ordinului Arhitecților din România.

Cu stima,

Luiza NITA

Project Manager

SMART ROMANIA Group

+ 40 – 726 738 710


Fișiere atașate: