Prima paginăAnunțurimartie 2017 › Conferința Științifică Internațională „Arhitectura Culturilor Locale ale Zonelor de Frontieră”
22 martie 2017 • Evenimente

Conferința Științifică Internațională „Arhitectura Culturilor Locale ale Zonelor de Frontieră”

Stimați colegi,

Transmitem anunțul OAR privind organizarea celei de a III-a ediție a conferinței internaționale „Arhitectura Culturilor Locale ale Zonelor de Frontieră” având ca subtemă „Sacrul - Profanul - Sacrul. Conversii și Reconversii ale Arhitecturii și Artei Sacre din Secolul al XX-lea și al XXI-lea”.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 aprilie 2017 în Varșovia, Polonia.

Cu stimă,

22 martie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--------------------------

Doamna/Domnule Arhitect,

Programul de Lucru UIA “Spatii Spirituale”, in colaborare cu Uniunea Arhitectilor din Polonia si Universitatea Tehnica din Bialystok, Polonia, vor organiza cea de-a treia editie a  Conferintei Stiintifice Internationale Arhitectura Culturilor Locale ale Zonelor de Frontiera, avand ca subtema Sacrul – Profanul - Sacrul. Conversii si Reconversii ale Arhitecturii si Artei Sacre din Sec. al XX-lea si al XXI-lea. Conferinta va avea loc la Varsovia, Bialystok si Suprasil, Polonia, in perioada 21-23 aprilie 2017.

Conferinta isi propune sa prezinte si sa examineze problema conversiei si reconversiei arhitecturii si artei sacre din sec. al XX-lea si al XXI-lea. In paralel, sunt prevazute si alte evenimente, precum o expozitie, spectacole, concerte si reuniuni culturale. 

Sunteti invitati sa participati la conferinta sus-mentionata, eventual sa sustineti o prezentare care se refera la tema conferintei.

Mai multe informatii se pot gasi in Comunicatul si Invitatia anexate.

Cu deosebita consideratie,

Mariana Ionescu

Consilier Relatii Internationale



Ordinul Arhitectilor din Romania
Strada Arthur Verona, Pictor nr. 19
sector 1, Bucuresti, 010312
Tel/fax 021 317 26 34, 0728 872 150
www.oar.archi, www.oarsquarespace.com


Fișiere atașate: