Prima paginăAnunțurioctombrie 2016 › Interviu arh. Dan Hanganu
14 octombrie 2016 • Evenimente

Interviu arh. Dan Hanganu

Stimați colegi,

Ne face plăcere să anunțăm că astăzi, 14 octombrie 2016, în Iași, domnul arh. Dan Hanganu va primi titlul de „Cetățean de onoare al orașului Iași”, orașul său natal.

Prin amabilitatea Asociației Pro Event, punem la dispoziția dumneavoastră, în atașament, interviul acordat de domnul arh. Dan Hanganu cu această ocazie.

De asemenea, vă informăm că domnul arh. dan Hanganu va participa marți 18 octombrie 2016 la Conferința Internațională „New Cities” care va avea loc la Palatul Culturii din Iași.

Cu stimă,

14 octombrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--------------------------------------

La propunerea Asociației culturale PRO Event, Dan Hanganu va primi astăzi titlul "Cetățean de onoare al orașului Iași", orașul natal al arhitectului.

Vă oferim spre difuzare interviul acordat de domnia sa cu această ocazie.

Asociația PRO EVENT are ca misiune asigurarea unui mediu creativ și plin de energie, pentru promovarea, sub toate formele, a culturii, a oamenilor care o generează, a acțiunilor culturale și din sfera educației. 

Asociația culturală ProEvent este fondată de organizatorul profesionist de evenimente ABplus Events, creatorul conferințelor internaționale de arhitectură organizate în România, Ungaria și Polonia (RIFF, INGLASSLAUDGIS).

Dan Hanganu va participa marți, 18 octombrie la Conferința Internațională „New Cities” dedicată arhitecturii de patrimoniu, educației și sănătăți care va fi găzduită de Palatul Culturii din Iași.

Multumim!

Eusebia Mindirigiu


Fișiere atașate: