Prima paginăAnunțuriaugust 2016 › Invitație Conferința „New Perspective in Construction Law”
25 august 2016 • Evenimente

Invitație Conferința „New Perspective in Construction Law”

Stimați colegi,

Transmitem, din partea organizatorilor, invitația de participare la conferința „New Perspective in Construction Law” care va avea loc în data de 30 septembrie în București.

Pentru detalii privind participarea vă invităm să consultați materialul alăturat.

Cu stimă,

25 august 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------------

Avem deosebita placere de a va invita sa participate la a doua editie a conferintei anuale “New Perspective in Construction Law”, organizata de Asociatia noastra, in parteneriat cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice, in data de 30 septembrie, in Bucuresti.

Participarea la conferinta este o excelenta oportunitate de a impartasi munca dumneavoastra de cercetare in domeniul dreptului constructiilor cu profesionisti recunoscuti atat pe plan national, cat si international. De asemenea, conferinta ofera oportunitatea de schimb si diseminare de informatii si experienta cu practicieni din domeniul constructiilor.

Conferinta urmareste inscrierea si prezentarea de lucrari de la practicieni pe teme din domeniul dreptului constructiilor vizand atat aspecte practice, cat si teoretice. Mentionam ca lucrarile trebuie scrise in engleza, limba in care urmeaza sa se desfasoare conferinta.

Lucrarile se pot axa pe urmatoarele subiecte:

Printre speakerii care si-au anuntat prezenta se numara: Profesor univ. dr. Crenguta LEAUA, avocat, Vice-presedinte Curtea Internationala de Arbitraj Paris, Prof. univ. dr. Stefan DEACONU, avocat, Presedinte al Curtii de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Prof. univ. dr. Ion ANGHEL, Director Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara din cadrul ASE,  ing. Florin NICULESCU, Adjudecator acreditat FIDIC, Prof. univ. dr. Bazil OGLINDA, Managing Partner “Oglinda&Asociatii”, Marius BARLADEANU, avocat, Consilier “Vilau&Asociatii”, dar asteptam si alte confirmari si suntem deschisi oricarei persoane interesata de demersul nostrum.

Informatii importante:

Data limita pentru inscrierea la conferinta 25 septembrie, 2016

Data desfasurare Conferinta 30 septembrie, 2016

Pentru mai multe detalii despre Conferinta puteti accesa: http://rscl.ro/en/conferinta/

Pentru a va inscrie lucrarile accesati http://rscl.ro/en/inscriere-lucrari/.

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are drept scop sprijinirea sectorului de construcții prin elaborarea de opinii juridice cu privire la legislația în domeniu, prin promovarea și dezvoltarea domeniilor ce au legătură cu dreptul construcțiilor și, nu în cele din urmă, prin menținerea legăturilor cu persoanele fizicie și juridice române sau străine ce activează în acest domeniu. Asociația Română de Dreptul Construcțiilor reunește în prezent mai mult 70 de membri, specialiști în domeniul construcțiilor. Asociația este membru al atat al rețelei europene de asociații specializate pe dreptul construcțiilor, European Society of Construction Law, urmând ca în luna octombrie a anului 2018 sa organizam in tara noastra Conferinta Anuala a ESCL, care va reusni toate asociatiile de profil din Europa, dar si a International Society of Construction Law de anul acesta.

Va atasam la prezentul email, prezentarea pe scurt a Conferintei .