Prima paginăAnunțuriiunie 2016 › Conferință de Presă - Concurs Internațional Noul MNIR
30 iunie 2016 • Profesional

Conferință de Presă - Concurs Internațional Noul MNIR

Ordinul Arhitecților din România și Muzeul Național de Istorie al României vă invită să participați la Conferința de Presă privind rezultatele Concursului Internațional Noul MNIR.

Evenimentul va avea loc vineri 1 iulie 2016, ora 12:00, la sediul Muzeului Național de Istorie a României (MNIR) - Calea Victoriei nr.12, București.

Vă așteptăm,

30 iunie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

----------------

Ordinul Arhitecților din România și Muzeul Național de Istorie al României au plăcerea să vă invite la:

Conferința de Presă privind rezultatele Concursului Internațional Noul MNIR 

Aceasta va avea loc vineri, 1 iulie 2016, ora 12:00,  la sediul Muzeului Național de Istorie a României (MNIR) din Calea Victoriei, nr. 12, București.

Muzeul Național de Istorie a României și-a propus să se reafirme ca un muzeu contemporan de istorie, prin revalorizarea clădirii sale și a relațiilor acesteia cu contextul urban, crescând calitatea expunerii colecțiilor și a serviciilor culturale oferite publicului. În acest scop, Muzeul Național de Istorie lansează un concurs internațional de arhitectură, organizat de Ordinul Arhitecților din România sub egida Uniunii Internaționale a Arhitecților, cu sprijinul Ministerului Culturii. 

Scopul concursului este să selecteze cel mai bun concept spațial și muzeografic pentru Noul MNIR, demn de un muzeu reprezentativ pe plan național și important la scară europeană. Câștigătorul va primi mandatul de proiectare pentru restaurarea clădirii, reamenajarea spațiilor și expunerea inovatoare și atractivă a colecțiilor.

În atașament veți găsi comunicatul de presă și invitația oficială la eveniment. 

Cu stimă,

arh. Iulia Cucu, consilier comunicare

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.org.ro
www.oar.squarespace.com // www.oar.archi


Fișiere atașate: