Prima paginăAnunțurimai 2016 › Sondaj de opinie evaluare grad de pregătire antiseismică a locuitorilor Bucureștiului
26 mai 2016 • Diverse

Sondaj de opinie evaluare grad de pregătire antiseismică a locuitorilor Bucureștiului

Stimați colegi,

Transmitem, din partea doamnei arh. Ana Săndulescu invitația de a participa la un sondaj de opinie dedicat evaluării gradului de pregătire antiseismică a locuitorilor Bucureștiului.

Sondajul sprijină proiectul „Inginerie seismică de performanță bazată pe comunitate” derulat de o echipă de cercetare a Universității de Construcții București.

Sondajul poate fi accesat la adresa https://docs.google.com/forms/d/1GlZyDMe50ahAxNAZuunJ597c6N1xg46uyD-iLEHdzaw/viewform?c=0&w=1

26 mai 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

Numele meu este Ana Săndulescu și sunt înscrisă la filiala București a Ordinului Arhitecților.
În prezent, fac parte dintr-o echipa de cercetare a Universității de Construcții București pentru proiectul „Inginerie seismică de performanță bazată pe comunitate", acronim COBPEE, finanțat de către Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI). În cadrul acestui proiect încercăm să evaluăm gradul de pregătire antiseismică a locuitorilor Bucureștiului.
Am rugămintea, dacă se poate, de a distribui membrilor Ordinului Arhitecților din București link-ul către sondajul nostru de opinie: https://docs.google.com/forms/d/1GlZyDMe50ahAxNAZuunJ597c6N1xg46uyD-iLEHdzaw/viewform?c=0&w=1 .

Pentru informații suplimentare, puteți accesa:

http://cobpee.utcb.ro/index.html

https://www.facebook.com/cobpee/info?tab=page_info

cobpee@gmail.com

Cu mulțumiri,

Ana Săndulescu