Prima paginăAnunțurinoiembrie 2014 › Invitație vernisaj expoziție - ARHITECȚI DESPRE PREZENT
27 noiembrie 2014

Invitație vernisaj expoziție - ARHITECȚI DESPRE PREZENT

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem, din partea organizatorilor, invitația de a participa la vernisajul expoziției ”Arhitecții despre prezent” care va avea loc vineri 28 noiembrie2014, ora 19:30, la Galeria Helios din Timișoara (Piața Victoriei nr.6).
Expoziția va fi deschisă până joi 4 decembrie 2014.

Cu stimă,

27 noiembrie 2014

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Vineri 28 noiembrie ora 19.30, vă invităm la Galeria Helios (Piața
Victoriei, nr. 6, Timișoara) unde va avea loc vernisajul expoziției de
cartoline din cadrul evenimentului a_ta 2014 ARHITECȚI DESPRE PREZENT.
Expoziția surprinde colecția de impresii personale obținute ca răspuns
ilustrat, la întrebarea “Cum percepeți prezentul în arhitectură?”,
întrebare adresată membrilor celor 22 de filiale din România. Răspunsurile prezentate formează împreună o imagine de ansamblu asupra modului în care este percepută, în acest timp și spațiu, arhitectura. În cadrul acestui eveniment, fiecare filială a fost invitată să participe în mod direct la procesul de colectare și conturare a rezultatelor finale. În data de 10 iulie a.c., fiecare sediu a primit din partea organizatorilor o cutie cu un număr de cartoline goale egal cu o treime din numărul membrilor filialei respective. Pentru a fi prezent în cadrul proiectului, arhitecții membri OAR au fost invitați să viziteze sediul filialei de care aparțin, să ridice o cartolină și să o completeze cu o ilustrație (schiță, desen sau orice altă formă grafică), ca răspuns personal la întrebarea: ”Cum percepeți prezentul în arhitectură?”. După completare, cartolinele au fost depuse în aceeași cutie și returnate organizatorilor în scopul prelucrării datelor și montării expoziției. a_ta este cel mai important eveniment din peisajul arhitectural timișorean, organizat de către Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș, cu sprijinul financiar al Ordinului Arhitecților din România, acordat din Timbrul Arhitecturii. Ediția de acest an, cu tema prezent!, intenționează să provoace la dialog și să experimenteze diferite forme de interacțiune prin intermediul unor acțiuni și intervenții culturale, dispuse pe o linie temporală de 6 luni. Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment, puteți accesa site-ul anualei timișorene de arhitectură, pe pagina dedicată acestuia:
http://anualadearhitectura.ro/ro/arhitecti-despre-prezent/ ,
sau vă puteți adresa echipei de organizare prin intermediul adresei de mail contact@anualadearhitectura.ro sau accesând site-ul
www.anualadearhitectura.ro.

-- Robert Jianu event coordinator
t. +40724568057
m. robert.jianu@anualadearhitectura.ro
w. anualadearhitectura.ro
f. #anualatimisoreanadearhitectura