Prima paginăAnunțurioctombrie 2014 › Igloo îți dă întâlnire în pasajul FNT de la stația de metrou Universitate!
24 octombrie 2014

Igloo îți dă întâlnire în pasajul FNT de la stația de metrou Universitate!

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația Igloo de a Vizita, în perioada 24 octombrie - 2 noiembrie 2014 standul deschis în Pasajul Universității cu ocazia Festivalului Național de Teatru 2014.

Cu stimă,

24 octombrie 2014

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Igloo îți dă întâlnire în pasajul FNT de la stația de metrou
Universitate!

/24 octombrie – 2 noiembrie. Pasajul Universitate/

Între 24 octombrie – 2 noiembrie, perioada de desfășurare a ediției din acest an a Festivalului Național de Teatru, pasajul de la Universitate va deveni Pasajul FNT. Amenajat ca punct de informare pentru cea de-a 24-a ediție a Festivalului, timp de 10 zile spațiul va reprezenta locul central de întâlnire al bucureștenilor iubitori de teatru.

Vom fi și noi acolo, ca iubitori ai teatrului și parteneri ai FNT 2014, unde vă așteptăm să petreceți puțin timp răsfoind revistele și albumele igloo, frumos aranjate în lounge-ul de lectură special amenajat pentru această ocazie.

Am adus cu noi cel mai nou număr al revistei igloo, cel de octombrie
http://www.igloo.ro/habitat/154/, în care veți putea citi cele mai proaspete știri legate de arhitectură și design, atât din țară cât și din străinătate, dar și albumele din colecțiile igloo http://www.igloo.ro/carti/ la prețuri reduse cu până la 80%.

Vizitează-ne, așează-te confortabil în pufii igloo din pasajul FNT, fă-ți o fotografie și posteaz-o apoi pe pagina de Facebook Igloo Media
https://www.facebook.com/Igloomedia !
La finalul zilei, prin tragere la sorți, poți câștiga albume de arhitectură și design igloo! Nu uita sa pui “tag” fotografiei, astfel încat sa te putem identifica!

Fiți cu ochii pe noi pentru a afla ce alte surprize pregătim pentru toți cei care ne vizitează până pe 2 noiembrie în Pasajul FNT!

Detalii aici: http://www.igloo.ro/stiri/igloo-iti-da-intalnire-in-pasajul-fnt/

www.igloo.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Igloomedia