Prima paginăAnunțuriiunie 2009 › Informatii privind Festivalul Mondial de Arhitectura - Barcelona, 4-6 noiembrie 2009
23 iunie 2009

Informatii privind Festivalul Mondial de Arhitectura - Barcelona, 4-6 noiembrie 2009

Stimate colege,
Stimati colegi,

Revenim cu informatii privind participarea dumneavoastra la Festivalul Mondial de Arhitectura - Barcelona, 4 - 6 noiembrie 2009 - data limita de inscriere este vineri 26 iunie 2009.
Pentru informatii suplimentare va invitam sa consultati materialul alaturat.

Cu stima,

23 iunie 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

FESTIVALUL MONDIAL DE ARHITECTURA
BARCELONA, 4 - 6 NOIEMBRIE 2009

Va reamintim ca termenul-limita de înscriere pentru Festivalul Mondial de Arhitectura de la Barcelona, 4 - 6 noiembrie 2009, este vineri, 26 iunie 2009.

Pâna în prezent, s-au înscris proiecte din 75 de tari din întreaga lume, la toate categoriile, de la cladiri finalizate, interioare, proiecte structurale, pâna la proiecte de viitor, prezentând tot ce este mai bun în arhitectura de mâine. Acestea sunt:

Afghanistan / Africa de Sud / Algeria / Angola / Argentina / Armenia / Australia / Austria / Bahrein / Belgia / Botswana / Brazilia / Canada / Chile / China / Columbia / Coreea de Sud / Costa Rica / Croatia / Cipru / Republica Ceha / Danemarca / Ecuador / Egipt / Elvetia / Emiratele Arabe Unite / Filipine / Finlanda / Franta / Georgia / Germania / Grecia / Guatemala / Hong Kong / Islanda / India / Indonezia / Iran / Irlanda / Israel / Italia / Japonia / Iordania / Letonia / Liban / Macedonia / Malaiezia / Malta / Marea Britanie / Maroc / Mexic / Noua Zeelanda / Nigeria / Norvegia / Olanda / Pakistan / Peru / Polonia / Portugalia / Puerto Rico / Qatar / România / Federatia Rusa / Serbia si Muntenegru / Singapore / Slovacia / Slovenia / Spania / Statele Unite ale Americii / Suedia / Thailanda / Turcia / Ucraina / Ungaria / Vietnam.

Festivalul Mondial de Arhitectura se dovedeste a fi cu-adevarat international.

Prin înscrierea la Festival beneficiati de urmatoarele avantaje:

a.. Spatiu expozitional garantat în Barcelona, în noiembrie, printre compatriotii Dv., alti concurenti si multe din cele mai mari nume în arhitectura
b.. Expozitie permanenta în singura arhiva activa , www.worldbuildingsdirectory.com
c.. Prezentarea în fata unui juriu eminent, în cadrul primei selectii din iulie - fiecare proiect va fi examinat si discutat de un important grup de arhitecti, critici si istorici
d.. Arhitectii inclusi pe lista scurta îsi vor prezenta proiectele înscrise în fata juratilor si delegatilor, o ocazie rara de a-si promova cele mai bune lucrari
e.. Posibilitatea de a câstiga unul din premiile mult râvnite din cadrul fiecarei categorii

Înscrierea se face on-line si este un proces simplu, în 4 pasi. Se înregistreaza un cont de utilizator si se urmeaza pas cu pas indicatiile, se încarca între 9 si 20 de imagini, un text de 250 - 1 000 de cuvinte si informatiile de acreditare solicitate. Pentru asistenta, se poate telefona la +44 (0) 20 7554 5800 sau trimite un email la info@worldarchitecturefestival.com. Iar taxa de înscriere porneste de la 545 de euro.

Exista si o oferta de 995 de euro, care include taxa de înscriere si doua legitimatii de acces la festival, economisind în acest fel 550 de euro.

Asadar:
a.. Consultati Programul de seminar (seminar programme) pentru a afla detalii ale Festivalului din noiembrie
b.. Apoi contactati echipa de cazare (accommodation team) pentru rezervari de hotel si consultati ofertele promotionale exceptionale prin accesarea acestui link (this link)
c.. Începeti înscrierea (start you entry) în cel mai amplu program de premii de arhitectura din lume. Prezentati-va lucrarile si oferiti-va, Dv. si firmei Dv., o platforma pentru dezvoltarea viitoare.

ÎNSCRIETI-VA ASTAZI! Folositi codul de utilizator WAFREGEM care va poate aduce o reducere.

Tel.: +44 (0) 20 7554 5800
Email: info@worldarchitecturefestival.com
Web-site: www.worldarchitecturefestival.com

www.worldarchitecturefestival.com

Ordinul Arhitectilor din Romania
str. Pictor Arthur Verona nr.19, sect.1
010312, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-317 26 34, 35, 0728 872 150
e-mail: office.oar@rdslink.ro
www.oar.org.ro